Soccer Temple
Buurt/Straat Speedsoccer Cup
21 t/m 26 mei 2018

In de week van 21 t/m 26 mei wordt er bij Soccer Temple Emmen gestreden om de Straat Speedsoccer Cup van Emmen. Welke straat of buurt mag zich een jaarlang de beste speedsoccer buurt van Emmen noemen? Nodig je buren uit en doe mee!

De Soccer Temple buurt speedsoccer cup

Scroll hier door alle informatie. Of ga snel naar:

Toernooi informatie

De Soccer Temple Buurt Speedsoccer Cup

In de week van 21 t/m 26 mei wordt er bij Soccer Temple Emmen gestreden om de Straat Speedsoccer Cup van Emmen. Welke straat of buurt mag zich een jaarlang de beste speedsoccer buurt van Emmen noemen? Nodig je buren uit en doe mee! Deelname is vanaf 18 jaar. . Inschrijfgeld per team bedraagt € 15,-

Afhankelijk van het aantal deelnemers, wordt het toernooi op één avond of over drie avonden gespeeld. Bij drie avonden speel je op één avond de poule wedstrijden en op vrijdag 26 mei de Finales (winnaars of verliezers poule).

Deelnemen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid staat voorop tijdens het Soccer Temple buurt Speedsoccer toernooi. Wij willen het ouderwetse buurtfeest gevoel creëren tijdens de wedstrijden, maar ook zeker in ons Sportcafé. Het toernooi is dus niet alleen voor voetballers bedoelt, maar ook zeker voor de supporters!

Aantal spelers

Een team bestaat uit minimaal vijf spelers (een keeper en vier veldspelers), maar wij adviseren om met minimaal zeven spelers een team te vormen.

Spelregels
  • Wedstrijden duren 8 minuten, zonder wisseltijd.
  • Wisselen kan alleen als de wedstrijd stil ligt. Dat betekent bij een doelpunt of een overtreding.
  • Slidings zijn niet toegestaan.
  • Alle vrije trappen zijn indirect en mogen dus niet op doel. De tegenstander dient dan 5 meter afstand te bewaren. Bij een overtreding in het doelgebied is er een penalty.
  • Hands = hands. Overal op het veld. Hands in het doelgebied is een penalty.
  • Hands buiten het doelgebied = indirecte vrije bal
  • De keeper mag alleen uitgooien, niet uittrappen. De keeper mag de bal wel vanaf de grond schieten.
  • De keeper mag tijdens het spel gewoon meevoetballen en scoren.
  • Scheidsrechters kunnen voor een zware overtreding een tijdstraf van 2 minuten geven. Bij ernstig gemeen spel kan een speler tijdens de wedstrijd worden uitgesloten. De volgende wedstrijd mag hij weer deelnemen.
  • Daar waar de regels niet zijn voor geschreven, beslist de organisatie.

Wilt u meer informatie over de Soccer Temple Buurt Speedsoccer Cup? Mail met info@emmen.soccertemple.nl Of bel gerust naar 06 153 51 840

Aanmelden

Vul onderstaand formulier in en meld je aan!